Programmet 2021

Koronavirus og covid-19 melding

Kjære publikum

Som ansvarlig arrangør for Kon-Tiki Kammermusikkfestival vil jeg gjerne informere alle venner og interesserte om at festivalen vår i år vil bli utsatt til neste år – uke 24 i 2021. Grunnene til denne utsettelsen er dels stengningen av landegrensene som vil gjøre det umulig for de internasjonale stjernene vi hadde tenkt å kunne glede publikum med å komme, og dels mener vi det vil være uansvarlig for en ansvarlig arrangør å arrangere en festival der publikum og musikere kan risikere å bli smittet av et mulig dødelig virus.

Vårt mål er at det først og fremst skal være trygt og godt for publikum å lytte til klassisk musikk på topp internasjonalt nivå - samt at det må være risikofritt også for våre inviterte musikere. Alle må føle seg trygge i den intime kammeratmosfæren vi ønsker å skape og formidle. Vi mener at helse veier tyngst på vektskålen for oss i Kon-Tiki Kammermusikkfestival i år.

Som et plaster på såret vil vi i tiden som kommer grave frem fra arkivet utvalgte musikkstykker fra festivalene vi har arrangert tidligere. Den første konserten vil bli klar, tror vi, i løpet av mai måned 2020 og vil bli å finne på vår hjemmeside.

Mette Coucheron
Styreleder
Kon-Tiki Kammermusikkfestival

Kon-Tiki Kammermusikkfestival 2021

finner sted uke 24 – 2021 på Norsk Maritimt Museum.

Internasjonalt anerkjente sangere, strykere og pianister byr på virtuos kammermusikk fra et bredt romantisk og klassisk repertoar.

Programmet kommer så fort det er ferdig.

logo-Nesodden-kommune
Oslo Kummune Byvåpen
sponsor-kontiki-museet
sponsor-dnb
sponsor-asaf
Steinway
Vinteren, 2. sats Adagio fra De fire årstider
Norske Festivaler logo