Billetter 2021

Koronavirus og covid-19 melding

Kjære publikum

Som ansvarlig arrangør for Kon-Tiki Kammermusikkfestival vil jeg gjerne informere alle venner og interesserte om at festivalen vår i år vil bli utsatt til neste år – uke 24 i 2021. Grunnene til denne utsettelsen er dels stengningen av landegrensene som vil gjøre det umulig for de internasjonale stjernene vi hadde tenkt å kunne glede publikum med å komme, og dels mener vi det vil være uansvarlig for en ansvarlig arrangør å arrangere en festival der publikum og musikere kan risikere å bli smittet av et mulig dødelig virus.

Vårt mål er at det først og fremst skal være trygt og godt for publikum å lytte til klassisk musikk på topp internasjonalt nivå - samt at det må være risikofritt også for våre inviterte musikere. Alle må føle seg trygge i den intime kammeratmosfæren vi ønsker å skape og formidle. Vi mener at helse veier tyngst på vektskålen for oss i Kon-Tiki Kammermusikkfestival i år.

Som et plaster på såret vil vi i tiden som kommer grave frem fra arkivet utvalgte musikkstykker fra festivalene vi har arrangert tidligere. Den første konserten vil bli klar, tror vi, i løpet av mai måned 2020 og vil bli å finne på vår hjemmeside.

Mette Coucheron
Styreleder
Kon-Tiki Kammermusikkfestival

Kon-Tiki Kammermusikkfestival 2021

finner sted uke 24 – 2021 på Norsk Maritimt Museum.

Internasjonalt anerkjente sangere, strykere og pianister byr på virtuos kammermusikk fra et bredt romantisk og klassisk repertoar.

Artister og program 2021 kommer så fort det er klart. Meld deg på nyhetsbrev for informasjon eller følg oss på Facebook.

Kon-Tiki Kammermusikkfestival 2021

finner sted uke 24 – 2021 ved Norsk Maritimt Museum.

Internasjonalt anerkjente sangere, strykere og pianister byr på virtuos kammermusikk fra et bredt romantisk og klassisk repertoar.

Billetter blir lagt ut så fort de er klare. Meld deg på vårt nyhetsbrev om du vil ha ha beskjed nå utsalget starter.

Musikere og program blir lagt ut så fort det er klart. Meld deg på vårt nyhetsbrev eller følg oss på Facebook for fortløpende informasjon.

Nyhetsbrev

Epostadressen og navn lagres kun for utsendelse av vårt nyhetsbrevet. Du kan slette navn og epost nederst på nyhetsbrevet ved å velge "unsubscribe from this list" eller ved å kontakte oss direkte. Les mer om GDPR

logo-Nesodden-kommune
Oslo Kummune Byvåpen
sponsor-kontiki-museet
sponsor-dnb
sponsor-asaf
Steinway
Vinteren, 2. sats Adagio fra De fire årstider
Norske Festivaler logo