Kammermusikk­festivalen

Velkommen til festivalen

Dette er vårt niende år som kammermusikkfestival på Bygdøy, Oslo. Vi følger i hovedsak samme spor som tidligere: En klassisk musikkfestival med hovedtyngden på betydelige verk fra barokken til våre dager.

Vi har atter en gang besøk av nestoren i den norske strykerverdenen – Arve Tellefsen. Gled dere!

I år får vi for første gang  besøk av en kjent dansk fiolinist som nettopp har spilt inn en CD med Julie. Velkommen til Philippe B.Skow! Vi ønsker også velkommen til Ernst Simon Glaser, som vi også tidligere har hatt stor glede av å kunne presentere for publikum. I tillegg kan vi glede oss til den engelske cellisten Thomas Carroll som ikke bare er en gammel venn av Julie fra hennes tid på The Royal Academy of Music i London men også  er midt i en stor karriere som solist og kammermusiker særlig i Europa.

Nytt av året er at vi allerede  har fått en  gruppe publikummere fra Atlanta, USA: Fangruppen  vår! - de tar turen over Dammen for å besøke oss på Nosk Maritimt Museum. Det er selvfølgelig ekstra hyggelig for oss og alle som gleder seg sammen med oss om festivalen, dens eksistens og fremtid.

David Coucheron sin signatur

David Coucheron
Kuntnerisk leder
Kon-Tiki Chamber Music Festival 2019

logo-Nesodden-kommune
Oslo Kummune Byvåpen
sponsor-kontiki-museet
Norske Festivaler logo
sponsor-asaf
Steinway
Vinteren, 2. sats Adagio fra De fire årstider