Kammermusikk­festivalen

Velkommen til Kon–Tiki Kammermusikkfestival 2022

Dette er vår jubileumsfestival! Ti år på Bygdøy – og i år er vi i nye og spennende lokaler. Endelig er vi kommet – «hjem» – hjem til Kon-Tiki Museet.

Vi håper at dette fremkaller entusiasme, glede og spenning hos dere, vårt verdsatte publikum! Vi svever fremdeles høyt på Aftenpostens gledelige rangering av Kon-Tiki Kammermusikkfestival som den fremste av de «klassiske» musikkfestivalene i Oslo- området sist vi kunne møte dere i juni 2019.

Kon-Tiki Museet er intimt og eksklusivt – og derfor er antallet sitteplasser i år begrenset til 60 for hver av de tre konsertene vi skal holde.

I år blir det – som i alle tidligere år – en gruppe utsøkte musikere ledet av Julie og meg som skal glede og underholde dere. Vi to er blitt noen år eldre siden sist, og vi er selvfølgelig ekstra innstilt på å møte, dere, vårt kjære hjemmepublikum, etter en alt for lang koronapause.

I bokstavelig forstand med oss på flåten denne gangen har vi et helnorsk mannskap, cellisten Sandra Lied Haga og bratsjisten Ida Bryhn, engasjerte og klare for Kon-Tiki Kammermusikkfestival 2022! 

Konsertdagene er 1., 2. og 3. juni kl. 19.00. Dørene åpnes klokken 18.15. Det er unummererte billetter. I pausen serveres boblende drikke og andre forfriskninger.

Det endelige programmet legges ut på hjemmesiden vår i begynnelsen av april.

Billetter kan kjøpes på www.kontikiklassisk.no 

Vi ser frem til å se og å glede dere i juni!

På vegne av Sandra, Ida, Julie og meg

David Coucheron sin signatur

David Coucheron
Kuntnerisk leder
Kon-Tiki Kammermusikkfestival 2022

I tilfelle avlysning initiert av myndighetene blir billettprisen refundert. 

David Coucheron
Logo: Kon-Tiki Museum
steinwa-logo med harpe
Logo: Asaf
Logo sparebankstiftelsen DNB
Illustrasjon: fingeravtrykk Tekst: Norsk Sjøfartsmuseum logo