Nye musikere vil komme fortløpende

David Coucheron

Fiolin

Elegant og avslappet formidler han musikkens nyanser og stemning. Han spiller på en Stradivarius' fra 1725 utlånt fra Anders Sveaas' Almennyttige Fond.

David Coucheron

Fiolin

Kunstnerisk leder David Coucheron er konsertmester i Atlanta Symphony Orchestra, en stilling han vant i konkurranse med over 200 fiolinister. Han ble dermed USAs yngste konsertmester.

David Coucheron er født i Oslo, og begynte å spille fiolin tre år gammel. Han avla Bachelor of Music eksamen ved The Curtis Institute of Music i Philadelphia; Master of Music ved The Juilliard School of Music in New York og en Master of Performance fra Guildhall School of Music i London. Han har studert med professorer som Igor Ozim, Aaron Rosand, Lewis Kaplan og David Takeno.

David har vært solist med ledende orkestre i inn- og utland, men er også en ivrig kammermusiker og har hatt stor suksess med blant annet pianisten og søsteren Julie. Sammen har de også vunnet flere priser og konserterer i Norge, Europa, Asia og USA.

David var med som solist med Atlanta Symphony Orchestra i Cd-en som fikk en Grammy i 2015.

Stradivarius fra 1725 - utlånt av Anders Sveaas Almennyttige Fond.

Julie Coucheron

Piano

Hun har et nydelig legato- og rubatospill med stor sans for melodiske linjer og utsøkt klang.

Julie Coucheron

Piano

Julie Coucheron har etablert seg som en av Norges ledende unge pianister med en internasjonal karriere. Hun har vunnet priser i Norge,USA, Tyskland og England og har turnert og spilt i noen av verdens mest prestisjetunge saler som Carnegie Hall, Wigmore Hall og the Kennedy Center.

Julie er født i Oslo og startet å spille piano da hun var fire år gammel. Hun fikk både sin Bachelor of Music og Master of Music diplom på the Royal Academy of Music i London.
Julie Coucheron har opptrådt på festivaler som Oslo Kammermusikkfestival, La Jolla Music Fest og Amelia Island kammermusikk festival og er programdirektør for Kon- Tiki kammermusikkfestival.

Julie har gitt ut to CD’er sammen med sin bror David på fiolin som har solgt over 10.000 kopier tilsammen.

Julie Coucheron er medlem av the Georgian Chamber Players og er også assistant professor på Kennesaw State University i Atlanta, USA.

Camilla Kjøll

Solist

Hun har de siste årene deltatt på en rekke internasjonale festivaler og vært solist med, og leder av, de største kammer- og symfoniorkestrene i Norge.

Camilla Kjøll

Solist

Camilla Kjøll er en internasjonalt ettertraktet kammermusiker, solist og orkesterleder. Etter flere år som 1. konsertmester i Den Norske Opera & Ballett og deretter i samme stilling i Luzern Symfoniorkester, har hun fortsatt sin karriere som gjestekonsertmester over hele verden, med flere engasjementer i blant annet WDR Symfoniorkester (Köln) og Houston Symphony Orchestra.

Hun har de siste årene deltatt på en rekke internasjonale festivaler og vært solist med, og leder av, de største kammer- og symfoniorkestrene i Norge.

Hennes soloopptreden i DNO&B i den krevende scenerollen i Alban Bergs «Lulu» mottok strålende kritikker. Det samme gjorde urfremføringen og innspillingen av Mark Adderleys fiolinkonsert, som er skrevet til henne.
Camilla var også ansatt som fiolin- og kammermusikklærer ved Barratt Due musikkinstitutt 2013-2017.

Hun spiller på en Giovanni Battista Guadagnini-fiolin (1747) på generøst utlån fra Dextra Musica/ Sparebankstiftelsen.

Amalie Stalheim

Cello

Amalie er en av de mest fremtredende unge musikerne i Norden og har vunnet en rekke priser.

Amalie Stalheim

Cello

Amalie Stalheim (f. 1993) er en av de mest fremtredende unge musikerne i Norden. Hun er vinneren av Kungliga Musikaliska akademins ”Det svenske Solistpris” 2018, og ble valgt som Sveriges Radio P2s Artist in Residence 2018-2020.

Høydepunktene i sesongen 2020/2021 er soloopptredener med Oslo Filharmoniske Orkester, Sveriges Radiosymfoniorkester, Bergen Filharmoniske Orkester, NRK Kringkastingsorkester, Malmö symfoniorkester, Gävle symfoniorkester, turné med Nordiska kammarorkestern, turné med Norrbottens kammerorkester, turné med Oulu Symphony Orchestra (Finland) og turné med Gulbenkian Symphony Orchestra (Portugal). Stalheim skal også spille som solist på turné med det nasjonale ungdomsorkesteret i Norge, Ungdomssymfonikerne, i både Norge og Danmark i august 2020.

Tidligere har Amalie vunnet første pris i Ljunggrenska tävlingen i Göteborg samt YAMAHA Europa Music Competition. Hun ble tildelt Firmenich Prize ved Verbier Festivalen i Sveits i 2015.

Amalie spiller på en cello bygget av F. Ruggieri i 1687, generøst utlånt av Anders Sveaas Almennyttige fond. 

Julianne Lee

Fiolin og bratsj
Photo: John Soares

Hun har spilt i The Marlboro Music Festival samt foretatt flere internasjonale turneer.

Julianne Lee

Fiolin og bratsj

Julianne Lee er en høyt respektert fiolinist og bratsjist både som kammermusiker, solist og orkestermusiker.

Hun er fast ansatt i et av verdens ledende orkestre, The Boston Symphony orchestra som assisterende konsertmester 2. fiolin, en stilling hun fikk som nyutdannet ved The Curtis Institute of Music i 2006 der hun har en bachelorgrad i både fiolin og bratsj. Mastergraden er fra New England Conservatory.

Hun har spilt i The Marlboro Music Festival samt foretatt flere internasjonale turneer med Australian Chamber Orchestra som gjest. Spesielt kan fremheves hennes medvirkning i konsertene i Verona.

Av andre festivaler kan nevnes Santa Fe Kammermusikkfestival, kammermusikkfestivalen i Banff og Marlboro musikkfestival.

Julianne fikk førstepris på konservatoriet Superieur de Paris. Hun er også et skattet medlem av ensemblet Mistral ved fakultetene i New England Conservatory School og Berklee College of Music.

Nevnes bør også at Julianne ikke bare er en fremragende musiker, hun er også en enestående bagavet matkunstner.

logo-Nesodden-kommune
Oslo Kummune Byvåpen
sponsor-kontiki-museet
sponsor-dnb
sponsor-asaf
Steinway
Vinteren, 2. sats Adagio fra De fire årstider
Norske Festivaler logo